El passat dijous 8 de juliol, a partir de les 19.30 hores, vam organitzar el primer after-work, al nostre espai de cowork Hive Five. Això sí, seguint tots els protocols i totes les recomanacions establertes pel Ministeri de Salut, amb motiu de l’actual situació provocada per la COVID-19.

Afterwork HiveFive

Uns vint-i-cinc hivers van aprofitar la bona climatologia, les vistes panoràmiques de la nostra terrassa de la sisena planta i la millor música del DJ Jordi Casadevall per presentar-se els uns als altres de manera informal. Durant l’after-work, a més, alguns hivers van fer també networking de manera distesa. Els Hivers presents a l’espai de coworking de BOMOSA tenen perfils molt variats i molt interessants. Des d’empreses de tecnologia o moda, fins a experts en màrqueting, consultoria ambiental o associacions sense ànim de lucre, entre d’altres.

Coworking Andorra

Assistir a after-works era una de les peticions més demandades que ens estaven fent els hivers en les darreres setmanes. Però que, a causa de la COVID-19, encara no havíem pogut oferir-ne. Si la situació sanitària ens ho permet, ens agradaria reprendre’ls de manera progressiva -sempre vigilant els protocols establerts-, donat que és un dels valors del nostre espai: oferir activitats que permetin la col·laboració entre els nostres usuaris.
Aquest primer after-work coincideix amb el fet que el nostre espai de cowork ja ha arribat a la xifra de 70 usuaris, actius en els diversos formats: presència permament, part time…

Més enllà de l’after-work

L’after-work que vam organitzar es va allargar a la nit, i molts dels nostres hivers van voler seguir la trobada amb un sopar. De fet, aquell mateix matí, quatre hivers -entre els quals es trobava el nostre project manager Martí Batalla-, també van sortir junts a fer descens en bicicleta al Bike Park de Vall Nord.

Coworking Andorra

 Estem molt il·lusionats de constatar, amb aquestes activitats extra que els mateixos hivers organitzen, el bon ambient que es respira al nostre espai de cowork!

Link original: https://web.bomosa.ad/a-fondo/sinicien-after-works-al-hive-five-seguint-els-protocols-covid/

Vols contactar amb nossaltres?

Des de Hive Five estem compromesos amb el desenvolupament i el foment de l’emprenedoria a Andorra. Si ets un jove emprenedor que busca un espai per llançar o fer créixer el teu negoci, t’animem a unir-te a la nostra vibrant comunitat de coworking.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER