Abonament Gratuït

Desenvolupar una mobilitat sostenible és un dels grans reptes als quals s’enfronten totes els entorns urbans, en el cas concret d’Andorra per la seva configuració urbanística, climatològica i social existeix un ús intensiu del  vehicle privat, en concret dels 135.000 desplaçaments que es realitzen de mitjana al dia a Andorra el 67% es realitzen en vehicle privat. El que provoca una important emissió de gasos d’efecte hivernacle, disminució de la qualitat d’aire i una notable despesa de temps i combustible entre altres problemes.

Des del Govern d’Andorra s’han posat en marxa diferents plans per a millorar la mobilitat com els Plans de Mobilitat Sostenible per a Empreses, les ajudes del Pla Engega per a adquirir un  vehicle elèctric, l’aplicació de mobilitat MOU_T_B i la Prova Pilot del Transport Públic Gratuït per als Línies de Transport Nacional Regular de Viatger que entra en vigor l’1 de juliol.

Des del Univers Bomosa volem col·laborar en la difusió d’aquesta mesura i animar-te al fet que obtinguis la targeta i puguis desplaçar-te de manera gratuïta en la línies nacionals d’autobús.

Existeixen dues maneres d’aconseguir la targeta:

En el document adjunt trobaràs l’informació detallada per a obtenir la targeta. En el cas que tinguis dubtes des de BMS Consultoria Estratègica t’ajudarem en el tràmit, ens pots trobar:

Esperem que la informació et sigui d’utilitat.

Rep una salutació de l’equip de BMS!!

Manual_abonament_gratuit.pdf

Vols contactar amb nossaltres?

Des de Hive Five estem compromesos amb el desenvolupament i el foment de l’emprenedoria a Andorra. Si ets un jove emprenedor que busca un espai per llançar o fer créixer el teu negoci, t’animem a unir-te a la nostra vibrant comunitat de coworking.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER