En el marc de les iniciatives impulsades des de l’Enterprising Women Lab, el projecte de responsabilitat social corporativa per donar suport a les dones emprenedores, el 8 de novembre es reprenen els Consultoris gratuïts amb la segona edició. Es tracta d’unes sessions que tenen lloc un cop al mes a les instal·lacions de Hive Five, l’espai de coworking de l’Univers BOMOSA, en la que les dones interessades a emprendre un projecte poden resoldre els seus dubtes amb un equip de professionals que de manera desinteressada presten els seus serveis.

Compromís de suport a l’emprenedoria femenina

Dins del marc de col·laboració, i com compromís de suport per a les dones que engeguin el seu negoci, Hive Five oferirà a les persones usuàries del consultori que vulguin crear una empresa i domiciliar-la a l’espai de cowork un descompte d’un 10% a la quota mensual durant el primer mig any d’estada. Així mateix, els hivers, usuaris de Hive Five, tindran la possibilitat de poder participar al projecte sota coordinació de Culturàlia, oferint suport al consultori dins l’equip de professionals que oferiran resposta a les preguntes de les emprenedores.

Vols contactar amb nossaltres?

Des de Hive Five estem compromesos amb el desenvolupament i el foment de l’emprenedoria a Andorra. Si ets un jove emprenedor que busca un espai per llançar o fer créixer el teu negoci, t’animem a unir-te a la nostra vibrant comunitat de coworking.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER