Hive Five Elevator Pitch

Dirigit a: Aquest curs va dirigit a qualsevol persona que necessiti comunicar de forma efectiva i convèncer a altres persones en un breu període de temps. Principalment, persones amb responsabilitat sobre equips i/o que per la seva posició parlin en públic i/o que tinguin interlocutors als quals hagin d’influir per portar endavant projectes.

Directius, comandaments intermitjos i posicions comercials.

Objectius: En aquest curs adquiriràs els coneixements necessaris per resultar convincent per altres persones en pocs minuts. Per aconseguir-ho treballarem la nostra autopercepció segons els antecedents, els continguts, el fons, el ritme, el format, l’expressió i l’anàlisi. Per fer-ho, utilitzarem tècniques del coaching, de la comunicació i de la formació de portaveus.

    Aconseguir generar una primera impressió memorable i interessant sobre una idea per tal de convèncer el nostre interlocutor.
    Millorar l’efecte de seguretat en la nostra comunicació.
    Conèixer la metodologia per preparar intervencions importants.

Preu: 185 €.  Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.

Col·laboració tècnica: Laia Febrer és col·laboradora de TAL3NTIA. Doble Llicenciada en Matemàtiques i Ciències i Tècniques Estadístiques per la Universitat Politècnica de Catalunya. MBA Internacional amb menció especial com a primera de la promoció per La Salle Business Engineering School i el Manhattan College de Nova York. Postgrau en Comunicació per la Universitat Ramon Llull. És Coach Executiu ACC per la ICF i Coach especialitzat en entorns de Política i Poder per Newfield Network.

Ha desenvolupat la seva carrera professional durant més de 18 anys a l’empresa pública i privada, en consultoria i client final, tant nacional com multinacional. Gran part de la mateixa a la Indústria Farmacèutica, a Espanya i a França. Ha estat directiva i gestora d’equips durant més de 6 anys.

En paral·lel, participa en projectes de formació pel desenvolupament del lideratge i en processos de coaching individual i grupal per organitzacions de diferents tipologies i sectors.

Més informació i inscripcions a: https://lleg.ir/3IvbKnN

Cambra de comerç

Vols contactar amb nossaltres?

Des de Hive Five estem compromesos amb el desenvolupament i el foment de l’emprenedoria a Andorra. Si ets un jove emprenedor que busca un espai per llançar o fer créixer el teu negoci, t’animem a unir-te a la nostra vibrant comunitat de coworking.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER