L’Associació AndBlockchain realitza jornades formatives sobre la tecnologia Blockchain

Benvolgut/da,

L’associació andorrana Andblockchain us informa que aquest mes d’abril i maig es realitzaran amb ORACLE Corporation unes jornades formatives amb els seus experts en Blockchain i que té com a objectiu l’impuls d’aquesta tecnologia en el nostre País.
La nova llei d’actius digitals obre el camí d’una possible recuperació de sostenibilitat econòmica que va molt més enllà del potencial que genera pel futur d’Andorra i el seu entorn més proper.
Si tots prioritzem la diversificació, Andorra és en aquests moments un dels llocs més idonis per fer-ho possible. És per aquest motiu que les empreses han d’estar preparades i un dels objectius precisament de la nostra associació és desenvolupar el millor ecosistema del món per a Andorra mitjançant la tecnologia Blockchain. Creiem en la força de la cooperació entusiasta i en el treball per fomentar la col·laboració dins del nostre ecosistema.
Les formacions seran coordinades per l’Associació Andblockchain, impartides per ORACLE Corporation i s’oferiran dos nivells de formacions:

1a. Formació EXECUTIVA 29.04.21 16h-18h en format telemàtic o presencial* i gratuïta.

 Les inscripcions s’han de realitzat via un formulari en la pàgina web https://andblockchain.net/
Què és Blockchain
      -Tipus de xarxes Blockchain
      -Beneficis i casos d’ús
      -Perquè és complicada
      -Aproximació d’ Oracle
      -Tècnica per empreses

2a. Formació TÈCNICA per a empreses en format telemàtic o presencial*

Aquesta formació és gratuïta per a tots els socis Andblockchain i els preus per a no socis seran publicats en breu a la nostra pàgina web. Aquesta és una formació de caràcter més tècnic i específic i es realitzarà a partir del 10 de Maig, la pre-inscripció la trobareu a la nostra web https://andblockchain.net/.
*Formats presencials – Els espais de Coworking de Hive Five i d’Ingeni Coworking donen l’oportunitat a tots els usuaris que ho desitgin poder assistir de forma presencial a les seves instal·lacions. Les inscripcions s’han de realitzat via un formulari en la pàgina web https://andblockchain.net/ en el que es procedirà a una selecció dels usuaris presencials per tal de complir amb les normatives sanitàries respecte al covid-19.
Esperem comptar amb la seva participació,

 

Atentament,

Marta Ambor
Presidenta Andblockchain
info@andblockchain.net – www.andblockchain.net

Vols contactar amb nossaltres?

Des de Hive Five estem compromesos amb el desenvolupament i el foment de l’emprenedoria a Andorra. Si ets un jove emprenedor que busca un espai per llançar o fer créixer el teu negoci, t’animem a unir-te a la nostra vibrant comunitat de coworking.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER