El 20 de desembre es va realitzar un “networking” impulsat pel canal de telegram que aplega més de 600 membres de la comunitat TIC del Principat.

Una trentena de professionals de les tecnologies de la informació i la comunicació van prendre part aquesta setmana en el primer “Meetup” d’It Jobs Andorra, una comunitat virtual formada per persones relacionades amb les TIC. It Jobs Andorra, que aplega més de 600 membres d’aquest àmbit a través d’un actiu canal de telegram, va organitzar l’esdeveniment que pretenia “desvirtualitzar la comunitat, conèixer iniciatives que es fan, compartir experiències, projectes i crear sinergies”, segons els seus responsables.

Primer “Meetup” de IT Jobs Andorra: Un fita per a la Comunitat TIC

Una trentena de professionals de les tecnologies de la informació i la comunicació van participar aquesta setmana en el primer “Meetup” de IT Jobs Andorra. La trobada va proporcionar una valuosa oportunitat perquè els experts del sector es reunissin en un entorn relaxat i col·laboratiu, fomentant la sinergia entre diferents camps i projectes TIC.

Hive Five Coworking Andorra: Un espai ideal per a trobades i intercanvis

Hive Five Coworking Andorra va acollir l’esdeveniment a la seva sisena planta, un espai versàtil i acollidor, ideal per a tot tipus d’activitats de trobada i intercanvi. El disseny modern i funcional de les nostres instal·lacions, juntament amb la nostra ubicació estratègica al cor d’Andorra, fan de Hive Five el lloc perfecte per acollir esdeveniments d’aquesta naturalesa.

Compartint coneixement i experiència: les xerrades de l’esdeveniment

Durant l’esdeveniment es van realitzar tres xerrades de nivell elevat, dirigides per experts en diversos camps del sector TIC…

Cap al futur: fomentant el talent i l’ecosistema emprenedor i innovador

Tant els organitzadors com els assistents van valorar molt positivament aquest primer “Meetup” i van acordar donar-li continuïtat. A Hive Five, donem suport a aquestes iniciatives amb entusiasme ja que ens permet complir amb la nostra missió de fomentar el talent i la innovació al Principat d’Andorra.

A Hive Five, estem orgullosos de ser el lloc de trobada per a iniciatives com aquesta que fomenten el talent i l’ecosistema emprenedor i innovador al Principat d’Andorra.

Vols ser part de la propera història d’èxit a IT Jobs Andorra?

Estàs preparat per connectar amb altres professionals TIC, compartir experiències i projectes, i crear sinergies a Andorra? Hive Five és el lloc perfecte per a tu. Oferim un espai de coworking altament funcional i acollidor, perfecte per fomentar la col·laboració i el creixement.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER