Hive Five, l’espai de coworking de l’Univers Bomosa, ha rebut el segell Llum Verda que acredita que el 100% de l’energia elèctrica que es consumirà a partir d’ara a l’edifici BOMOSA-ALBA serà d’origen renovable, concretament de la central hidroelèctrica de FEDA. D’aquesta manera també s’aconseguirà reduir les emissions de CO2 generades al llarg de l’any.

El distintiu de Llum Verda, impulsat per FEDA amb la certificació de l’Oficina de l’Energia i el Canvi Climàtic del Govern d’Andorra, reconeix la contribució que es fa a la sostenibilitat i al foment de la producció renovable en el marc de les mesures implementades pel Govern per promoure la transició energètica. Per a Hive Five, aquest és un pas més en la nostra aposta per contribuir a la lluita contra el canvi climàtic i la reducció de les emissions de CO2. Estem contents d’aquest pas, com també de ser una de les primeres empreses d’Andorra a calcular i compensar la petjada de carboni, ja des del 2020.

Un segell extrapolable als hivers

La certificació de Llum Verda a Hive Five permet incloure a les empreses i hivers que porten a terme la seva feina íntegrament des del seu punt de treball al coworking, ja que el seu consum d’energia es produeix en el seu dia a dia a Hive Five. Aquelles empreses que malgrat treballar des de l’espai tinguin part de la seva activitat fora no podran fer servir el segell.

hivefive_llumverda

L’Univers BOMOSA també té Llum Verda

L’obtenció del segell de Llum Verda per part de Hive Five s’ha realitzat en el marc de l’entrega d’aquest distintiu per part d’Albert Moles, director general de FEDA, a Turi Mora, president de l’Univers BOMOSA. D’aquesta manera es certifica que la resta d’empreses i projectes també consumeixen energia renovable: BMS Consultoria EstratègicaÀspidBIOBIO i BOMOSA Fundació.

Durant l’acte d’entrega del segell Turi Mora ha destacat que “aquest segell està alineat amb el nostre model de projectes empresarials, compromesos i alineats amb la política ambiental del país i fent accessible una forma de vida més saludable i sostenible per a tothom. Amb aquesta acció enfortim el nostre compromís en la lluita contra el canvi climàtic a la vegada que contribuïm als objectius de desenvolupament sostenible”.

Per la seva part, Albert Moles ha explicat que ”el segell Llum Verda és una proposta per a que les empreses demostrin la seva implicació amb la sostenibilitat, amb la garantia que cada kWh està produït amb una font renovable i l’objectiu d’incentivar la seva producció”. Així mateix, Moles ha recordat que l’aposta per la sostenibilitat comença per l’estalvi i per la pròpia producció.

Vols contactar amb nossaltres?

Des de Hive Five estem compromesos amb el desenvolupament i el foment de l’emprenedoria a Andorra. Si ets un jove emprenedor que busca un espai per llançar o fer créixer el teu negoci, t’animem a unir-te a la nostra vibrant comunitat de coworking.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER