Vallnord

Aquest desembre Hive Five, l’espai de coworking de Bomosa, ha renovat el seu acord de col·laboració amb Vallnord-Pal Arinsal. Aquest nou conveni té com a objectiu fer més accessible la pràctica de l’esquí, entre els nostres hivers, així com entre els usuaris del nostre partner Aticco Barcelona i Madrid, quan treballin en el nostre espai de cowork.
Per fer-ho possible, tots ells comptaran amb descomptes econòmics; en concret, en els forfets de temporada Ski&Bike i DAYpass. Així, el forfet de temporada Ski&Bike es podrà aconseguir per 340€ per persona. Pel que fa al DAYpass els usuaris de Hive Five i Attico el podran adquirir amb descompte. A aquesta darrera promoció s’hi pot acollir tant el coworker com els seus acompanyants fins a un màxim de quatre. El tràmit de compra de l’Ski&Bike s’ha de realitzar al correu clients@vallnord.com. Pel que fa a la modalitat DAYpass caldrà que els usuaris de Hive Five o Attico Barcelona – Madrid utilitzin un cupó de descompte (a sol·licitar a HiveFive) en la reserva en línia al web de Vallnord-Pal Arinsal.

Un nou acord per treballar i gaudir de la neu

Per part nostra, als portadors del forfait de Vallnord–Pal Arinsal, els oferirem descomptes en les tarifes de Hive Five, depenent de cada pla i de la disponibilitat de l’espai. I, en aquest cas, també caldrà contactar prèviament amb el nostre personal i en horari comercial de dilluns a divendres al correu hola@hivefive.ad.
Aquesta col·laboració renova l’acord que Hive Five i Vall Nord vam signar la temporada passada amb l’objectiu que la combinació entre feina i lleure sigui el més còmoda i accessible per a tothom.

Vols contactar amb nossaltres?

Des de Hive Five estem compromesos amb el desenvolupament i el foment de l’emprenedoria a Andorra. Si ets un jove emprenedor que busca un espai per llançar o fer créixer el teu negoci, t’animem a unir-te a la nostra vibrant comunitat de coworking.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER