Hive Five i Culturàlia
Hive Five, l’espai de coworking de l’Univers Bomosa, i Culturàlia, empresa de comunicació especialitzada en l’àmbit cultural d’Andorra, han signat un acord de col·laboració per a la realització dels consultoris d’emprenedoria femenina dEnterprising Women Lab, el projecte de responsabilitat social corporativa per donar suport a les dones emprenedores. Aquest acord permetrà iniciar les sessions per atendre de manera personalitzada i gratuïta el proper mes d’abril.
De manera mensual i amb una durada aproximada de 40 minuts, aquestes sessions permetran resoldre els dubtes plantejats des de diferents àmbits relacionats amb l’emprenedoria, com per exemple l’administració i gestió del projecte, l’organització, la comunicació i també aspectes més personals vinculats als dubtes alhora d’emprendre.
Les persones interessades només hauran de fer una inscripció prèvia explicant el dubte o problema a través del web enterprisingwomenlab.com/consultori. A partir d’aquí, Enterprising Women Lab es posarà en contacte amb especialistes en la matèria abans de citar-se a Hive Five per oferir la resposta personalitzada que l’ajudi a orientar millor el seu projecte.
La directora de Culturàlia i impulsora de l’Enterprising Women Lab, Lara de Miguel ha afirmat que “Aquesta nova iniciativa contribueix a fer créixer el projecte d’Enterprising Women Lab, oferint a les emprenedores eines i consells per poder tirar endavant el seu projecte, i ho fem amb la companyia de Hive Five i Bomosa, amb qui compartim valors i compromisos. I animem a totes les empreses o professionals que pensin com nosaltres a sumar-se al projecte i contribuint amb el consultori”.

Compromís de suport a l’emprenedoria femenina

Dins del marc de col·laboració, i com compromís de suport per a les dones que engeguin el seu negoci, Hive Five oferirà a les persones usuàries del consultori que vulguin crear una empresa i domiciliar-la a l’espai de cowork un descompte d’un 10% a la quota mensual durant el primer mig any d’estada. Així mateix, els hivers, usuaris de Hive Five, tindran la possibilitat de poder participar al projecte sota coordinació de Culturàlia, oferint suport al consultori dins l’equip de professionals que oferiran resposta a les preguntes de les emprenedores.
El director general de l’Univers Bomosa, Manel Garcia, ha explicat que “Aquest acord suposa posar a disposició de l’emprenedoria femenina uns espais com Hive Five i un talent que pot ser clau en el naixement i consolidació de projectes que aportin valor afegit al Principat d’Andorra, per això des de Hive Five ens hem sumat a la proposta”.

Vols contactar amb nossaltres?

Des de Hive Five estem compromesos amb el desenvolupament i el foment de l’emprenedoria a Andorra. Si ets un jove emprenedor que busca un espai per llançar o fer créixer el teu negoci, t’animem a unir-te a la nostra vibrant comunitat de coworking.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER