Hive Five, l’espai de coworking de l’Univers BOMOSA, ha signat un acord de col·laboració internacional amb Cowocat_Rural, xarxa d’espais de coworking rurals de Catalunya, gràcies al qual formarà part del programa Rural Pass com a espai Amic. Aquesta adhesió facilitarà la mobilitat entre els membres de totes dues entitats, afavorint així la generació de sinergies i vincles entre coworkers i entre els propis espais que vertebren la xarxa, l’atracció de talent i el desenvolupament de projectes professionals conjunts.

El programa Rural Pass permetrà als hivers treballar de manera gratuïta tres dies al trimestre en qualsevol altre espai rural vinculat. Alhora, els coworkers de Cowocat_Rural tindran dret a l’ús gratuït de les instal·lacions de Hive Five by BOMOSA, també tres dies al trimestre. Actualment, la xarxa està formada per 20 espais de coworking ubicats en 19 municipis de comarques rurals de Catalunya.

El director general de l’Univers BOMOSA, Manel Garcia, ha afirmat que “aquest acord internacional permet, per una banda, als usuaris de Hive Five ampliar molt les facilitats i possibilitats de mobilitat, sinèrgies i treball en espais de coworking de tot Catalunya, el nostre territori veí; i , per l’altra, que els usuaris de Cowocat_Rural tinguin un punt de referència a Andorra”. “A banda dels avantatges que suposa aquesta col·laboració, també pot ser la llavor per a projectes conjunts entre els coworkers andorrans i catalans” ha reblat Garcia.

La gerent del CIS, grup Leader que lidera Cowocat_Rural, Begoña Garcia, ha explicat que “la xarxa d’espais que formen part del Rural Pass no para de créixer, i aquest fet ens satisfà especialment ja que un dels objectius del projecte Cowocat_Rural és facilitar i promoure la creació de sinergies i la vertebració de connexions entre diferents espais de coworking i també entre els seus coworkers. Facilitant la mobilitat de les persones, a través d’aquesta xarxa d’espais de treball, contribuïm a posar en valor el talent existent als territoris rurals”.

Coneix tots els espais de coworking que formen part de la xarxa Pass Rural a través d’aquest enllaç.

HiveFive i Cowocat Rural

Vols contactar amb nossaltres?

Des de Hive Five estem compromesos amb el desenvolupament i el foment de l’emprenedoria a Andorra. Si ets un jove emprenedor que busca un espai per llançar o fer créixer el teu negoci, t’animem a unir-te a la nostra vibrant comunitat de coworking.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER