Treballar amb el teu amb el teu animal de companyia és una tendència creixent als coworkings i oficines

La Sabrina i el Racoon a Hive Five

Compartim amb vosaltres aquest reportatge dEl Periòdic d’Andorra en el qual s’expliquen els beneficis dels entorns laborals pet-fiendly i que se centra especialment en el cas de Hive Five Coworking Andorra.

Tal com escriu la periodista, “la implementació d’entorns laborals pet-friendly presenta una sèrie de beneficis, tant pels treballadors com per l’empresa. Segons un estudi realitzar per la Universitat Commonwealth de Virgínia, la presència d’animals de companyia redueix l’estrès i l’ansietat y la pressió arterial dels treballadors i les persones que són aprop, contribuint a crear un ambient de treball més relaxat, dinàmic i creatiu.

Per una altra banda, el fet d’evitar que els animals de companyia passin moltes hores sols, millorar també el seu estat d’ànim i la seva relació amb altres animals i amb les persones. A la notícia comprovareu les cares de felicitat del Racoon, el Pupo i el Loki.

A Hive Five Coworking Andorra, a més de ser un espai pet-friendly, també és la seu social de GosSOS, una associació protectora de referència a Andorra que treballa per millorar el benestar dels gossos fràgils i abandonats.