Primer aniversari de Hive Five

Hive Five celebra el seu primer aniversari consolidant una comunitat 80 coworkers

Vuitanta Hivers, distribuïts en 44 empreses diferents, treballen avui des de l’espai de cotreball obert fa un any per l’Univers BOMOSA. Situat al centre d’Andorra la Vella, Hive Five, ha superat en el seu primer ay de vida el 55% de la seva capacitat total i es planteja arribar a la plena ocupació durant el 2022. 

Malgrat que ha estat un any marcat per la pandèmia i les restriccions, també en l’àmbit dels espais de treball compartit, Hive Five no ha parat de créixer i acollir nous emprenedors des de la seva obertura oficial, al setembre de 2020. De fet, si comptem les diverses modalitats de treball, des de la taula fixa fins al bonus d’un dia, l’espai de coworking ha acollit durant aquest any fins a 140 usuaris. Actualment, el nombre de persones que treballen des de Hive Five és de 80 (34 dones i 46 homes). 

El perfil dels 80 hivers és el d’emprenedors, directors d’startups i professionals autònoms. També assalariats d’empreses ja consolidades. Del total de les 44 empreses que treballen des de Hive Five, 30 son nacionals i 14, internacionals. Les empreses internacionals han valorat molt les facilitats que un espai de coworking donen per fer l’aterratge al Principat, el que es coneix amb el terme “landing”. Cal remarcar que hi ha 22 empeses domiciliades a Hive Five i que, a més, sis d’elles són starp-up’s, és a dir, una empresa de creació recent que es trobea en fase de desenvolupament de producte i cerca de mercats. 

Segons Martí Batalla, director de Hive Five, “durant aquest primer any de vida, també hem consolidat els valors del nostre espai de coworking com són la creació de comunitat i la possibilitat de fer networking entre els hivers, la sostenibilitat de l’espai i dels serveis que oferim, com la landing per aterrar de manera amable al Principat”. Batalla també ha recordat que “som l’únic coworkpet friendly d’Andorra”. “Aquests valors són la clau de l’èxit de l’espai i també una bona contribució a la creació d’un ecosistema d’emprenedoria i innovació al país”, ha destacat el director de Hive Five. 

Activitats i formacions exclusives pels usuaris

 

“Durant el primer any de pandèmia i de vida de Hive Five hem pogut realitzar onze esdeveniments i formacions, en col·laboració amb diferents organitzacions, com Start Up Grind Andorra, Andblockchain, Oracle i Klab Compliance; així com tres after-works”, ha afegit Batalla. El director ha explicat que “s’ha fet les activitats que ens ha permès la situació sanitària de la Covid-19”. En aquesta sentit Batalla s’ha mostrat molt optimista respecte a les activitats de networking i de formació que esperen poder realitzar a partir d’ara, sempre i quan la pandèmia ho permeti.

L’espai de coworking de Bomosa ha signat, a més, acords de col·laboració amb Vallnord (Pal/Arinsal), la Universitat d’Andorra, Aticco®, Carnet Jove o TdA – Tècniques d’Avantguarda, entre d’altres.

Activitats del primer aniversari 

Durant aquesta setmana Hive Five ha programat diverses activitats per celebrar el seu primer any de vida. Els usuaris de l’espai podran participar en formacions i networkings, però l’activitat més destacada és un afterwork programat per al dijous 23 on podran “bufar” l’espelma del primer any de vida del coworking. 

Vols contactar amb nossaltres?

Des de Hive Five estem compromesos amb el desenvolupament i el foment de l’emprenedoria a Andorra. Si ets un jove emprenedor que busca un espai per llançar o fer créixer el teu negoci, t’animem a unir-te a la nostra vibrant comunitat de coworking.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER