Hive Five, l’espai de coworking de BOMOSA, va ser l’escenari dissabte 18 de març de la segona edició de l’EmprenDay, jornada organitzada per Carnet Jove Andorra i dirigida als joves que volen emprendre i crear el seu negoci o als que ja s’han iniciat en l’emprenedoria. L’esdeveniment va oferir tota la informació per iniciar el nou projecte, a més de donar a conèixer l’experiència d’altres joves emprenedors.

Al llarg de tot el dia es van succeir a Hive Five diverses conferències i presentacions de la mà d’experts sota temàtiques d’interès, com són la mentalitat emprenedora, el finançament de projectes i la gestió del temps, a més de presentar serveis i programes d’ajuda per a empreses noves.

El cowork, una eina idònia per emprendre

Durant la jornada es va evidenciar que l’espai de coworking, com Hive Five, es converteix en un lloc ideal per iniciar nous projectes pels avantatges que significa compartir el mateix espai de treball amb altres professionals. La creació de comunitat, la possibilitat de fer networking entre els hivers i les aliances d’emprenedoria que es creen són alguns dels motius al ser, el cowork, un ecosistema de treball que reuneix emprendimiento, talento y conocimiento.

Una 2a edició més extensa

Per aquest any, l’edició de l’EmprenDay s’allarga més enllà de la primera jornada de conferències: per un costat, el 22 de març, amb la col·laboració de Finanzas para Negocios, va tenir lloc un taller per aprendre com establir el preu del projecte o servei tenint en compte diversos factors, com el tipus de negoci, les despeses, la competència i el client ideal.

I, per altra banda, del 27 al 30 de març, i amb la col·laboració també d’Enterprising Women Lab, els joves interessats podran accedir a un assessorament personalitzat de 40 minuts amb un professional per resoldre dubtes sobre el model de negoci, la fiscalitat, l’estratègia de màrqueting, el pla d’empresa o el finançament.

Des de Hive Five estem compromesos amb el desenvolupament i el foment de l’emprenedoria a Andorra. Si ets un jove emprenedor que busca un espai per llançar o fer créixer el teu negoci, t’animem a unir-te a la nostra vibrant comunitat de coworking.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER