Els dos espais de coworking més importants del Principat, Hive Five Coworking Andorra i Ingeni Coworking, han unit una vegada més els seus camins per crear Talent Sessions, la nova iniciativa conjunta amb la qual sumen esforços per acompanyar als emprenedors i startups del país. En aquesta ocasió, també s’hi suma Roc Blanc Speakers’ Corner, que hi col·laborarà en els actes que s’hi organitzin.

Sota la marca Talent Sessions, tots dos coworkings impulsaran formacions, xerrades i activitats amb les quals es pretén potenciar la creació de sinergies, networking i oferir informació de qualitat sobre els temes i qüestions que més interessen a l’ecosistema emprenedor d’Andorra. Tot i ser dirigides als més de 220 coworkers i emprenedors que treballen des de Hive Five Coworking i Ingeni Coworking, tots els esdeveniments seran gratuïts i estaran oberts a tota persona que formi part del món de l’emprenedoria andorrana.

Martí Batalla, de Hive Five; Rebeca Ruíz, d'Ingeni i Meri Planes, d'Speakers' Corner

Martí Batalla, de Hive Five; Rebecca Ruiz, d’Ingeni i Meri Planes, d’Speakers’ Corner

A banda, “Talent Sessions” suma amb l’Speakers’ Corner i, per tant, inclou en la proposta als coworkers les xerrades que els dies 19 i 24 d’octubre es realitzaran a l’Hotel Roc Blanc. La del dia 19 porta per títol “Líder – Coach. El líder del SXXI” i l’impartirà Nacho Martín de Whoop coaching and consulting. La xerrada del 24 d’octubre titulada “El teler daurat” anirà a càrrec de Beatriz Flamini i Jessica Rivera d’Aumentium i versarà sobre l’experiència de Flamini de permanència en una cova, totalment aïllada de l’exterior, durant 500 dies.

Totes les Talent Sessions seran enregistrades amb la finalitat de poder oferir el material, posteriorment, a través dels canals de comunicació de tots dos espais de cotreball.

“Es tracta d’una iniciativa amb la qual volem oferir una oportunitat nova a tots els treballadors i emprenedors per aprendre, compartir coneixements i fer xarxa. Estar acompanyats, sumar i compartir ens fa assolir els reptes amb més èxit i afrontar les dificultats amb més eines a l’abast”, ha expressat Martí Batalla, representant de Hive Five Coworking.

“Amb ‘Talent Sessions’ construïm conjuntament una bona manera de fer comunitat. Per emprendre i innovar, les persones són claus i l’actitud és fonamental, i poder disposar d’una xarxa de networking que ajudi a créixer el teu projecte empresarial és important”, ha assegurat Rebecca Ruiz, representant d’Ingeni Coworking.

Una primera iniciativa d’èxit

Aquesta no és la primera vegada que Hive Five Coworking i Ingeni Coworking uneixen esforços. El passat mes de juny tots dos espais van organitzar la primera trobada de treballadors i emprenedors del país en l’acte Gràcies talent!, que es va celebrar a la terrassa panoràmica del Fènix Hotel 4*, The RoofTopVan by Daguisa Hotels. Més de 150 persones van assistir a un esdeveniment en què es va posar en valor l’ecosistema emprenedor d’Andorra, reunint el talent de present i futur del país.