El dissabte 23 de març es va celebrar aHive Five Coworking Andorra, l’espai de cotrerball de BOMOSA, la tercera edició de l’EmprenDay, jornada organitzada per Carnet Jove Andorra i dirigida a les persones joves que volen emprendre o consolidar el seu negoci. Una trentena de participants es van apropar a les nostres intal·lacions per seguir les conferències, taules rodones, assessories i tallers, així com conèixer alguns casos d’èxit.

En aquesta edició, les ponències es van centrar en la ideació, creació i consolidació d’empreses amb sessions especials sobre habilitats de negociació, tendències emergents del màrqueting digital i la integració de la intel·ligència artificial als negocis.

Un dels casos d’èxit que es van explicar va ser el de “Cracks Academy“, amb la participació de la seva fundadora, Gal·la Martí. Es tracta d’una emprsa de coaching escolar que combina psicologia i classes particulars i compta amb 130 treballadors. L’altre cas d’èxit és el de Kofi, creat per Noa López y Xavier Verdejo, un negoci de venda de cafè que va arrencr amb un comerç en línia, però es va tranformar en un espai físic al centre d’Andorra.

El coworking, un espai ideal per a emprendre

Durant la jornada es va evidenciar queHive Five Coworking Andorra és un lloc ideal per iniciar nous projectes pels avantatges que suposa compartir el mateix espai de treball amb altres professionals. Els baixos costos estructurals que suposa ubicar-se en un espai de cotreball, però especialment la creació de comunitat, la possibilitat de networkingentre els hivers i les aliances d’emprenedoria que es creen són alguns dels motius que converteixen Hive Five com un espai perfecte per iniciar un negoci propi o bé consolidar-lo.

Notícia del EmprenDay a RTVA