L’Stijn de Ruijter va arribar al Principat d’Andorra fa només un mes i mig i ha trobat en Hive Five un espai perfecte per treballar i també per conèixer altres professionals del país. Aquest jove holandès de 27 anys, especialista en economia i ciències de les dades, és un apassionat de la muntanya i amb l’arribada de la neu està ben impacient per fer la primera esquiada de la temporada. Actualment, des del seu espai al coworking treballa com Data Science & Analytics per a un banc holandès i per a una empresa de panells solars.

Com és la nova experiència laboral en un espai de coworking?

Fins ara tot bé, la meva experiència a Hive Five està sent molt bona. Aquest primer mes he estat molt ocupat: treballant molt mentre m’instal·lava a Andorra i començava a conèixer el país. Aquest hivern llogaré un pis al Tarter, just davant dels remuntadors de les pistes d’esquí: així que tinc moltes ganes que nevi i obrin les pistes per començar a esquiar!

Què és, per a tu, el més positiu de treballar al coworking Hive Five pel que fa a ubicació, instal·lacions, serveis…?

En aquest primer mes a Hive Five cada dia que passa vaig coneixent més i millor l’espai, i hi ha diferents aspectes que podria destacar. M’agrada molt la ubicació de l’edifici, preciós, al bell mig d’Andorra la Vella. A més, tota la gent amb qui m’he trobat i que hi treballa aquí és molt agradable. Què més puc demanar?

Què destacaries de la relació amb la resta de Hivers?

Tota la gent és amable aquí :) Això és important que sigui així, ja que compartim espai de treball. La veritat, tinc moltes ganes d’anar a prendre alguna cosa tots junts, i de gaudir dels after-works que s’organitzin.

Andorra té tota la infraestructura per desenvolupar negocis en línia mentre està envoltada d’una natura preciosa. Les muntanyes ofereixen moltes oportunitats per relaxar-se durant els caps de setmana. – Stijn de Ruijter

Creus que el Principat d’Andorra és un bon lloc per emprendre o desenvolupar projectes innovadors? Per què?

I tant! Andorra té tota la infraestructura per desenvolupar negocis, sobretot projectes online, mentre es gaudeix de la natura preciosa que l’envolta. A més, les muntanyes ofereixen moltes oportunitats per relaxar-se durant els caps de setmana.

Hi ha algun suggeriment de millora que t’agradaria oferir-nos, respecte a instal·lacions, serveis…

De moment només porto poc més d’un mes aquí, a Hive Five, i no tinc gaires idees que pugui aportar. Tinc moltes ganes de conèixer l’ambient que es crea als after-works i poder compartir moments fora de l’espai amb la resta de companys i companyes. Potser, si hagués de dir alguna cosa, seria poder disposar places d’aparcament a l’edifici.

A quin projecte t’agradaria que destinéssim els beneficis del coworking, mitjançant BOMOSA Fundació?

Ara per ara no he tingut gaire temps per poder conèixer a fons els diferents projectes en què treballa BOMOSA Fundació, ja que entre la meva adaptació a Andorra i el volum de feina no he gaudit de molt temps lliure. Sí que he tingut temps de poder conèixer l’esperit sostenible de Hive Five, el qual comparteixo.

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER