Durant els darrers mesos el Gokhan Aydogan ha estat un hiver més a l’espai de coworking d’Andorra la Vella. Des d’aquí ha treballat en la seva pròpia companyia, una consultoria d’aviació. La seva feina l’ha fet voltar pel món instal·lant-se en països com Indonèsia i Alemanya, a més de la seva Turquia natal, abans d’arribar al Principat d’Andorra, per la qual cosa sempre ha escollit treballar en espais de coworking pels avantatges que li proporcionen. Al nostre país ha continuat treballant com a consultor tècnic d’aeronaus mentre descobria el país, la seva gent, i Hive Five, del qual no només destaca la resta de hivers sinó el mateix espai com un punt perfecte per treballar, conèixer altres professionals i aprofitar la seva obertura les 24 hores del dia.

1. Com és la nova experiència laboral en un espai de coworking?

Absolutament genial. Espais com Hive Five inclouen persones de diferents sectors i de diferents països. Això ofereix l’oportunitat de socialitzar i conèixer noves opinions, noves cultures; amb el que s’aconsegueix ampliar la mirada empenyent els límits.

2. Què és, per a tu, el més positiu de treballar al coworking Hive Five pel que fa a ubicació, instal·lacions, serveis…?

He treballat en espais de coworking a Turquia, Indonèsia, Alemanya i vaig visitar altres d’Andorra, però mai he vist un coworking com Hive Five. Aquí hi ha un espai de 6 plantes enorme, ben organitzat i ben moblat al cor d’Andorra la Vella. L’avantatge més gran per a mi avui dia, com s’ha vist en les últimes setmanes, és que Hive Five està obert les 24 hores, 7 dies de la setmana.

3. Què destacaries de la relació amb la resta de Hivers?

Són persones amables i servicials. Sincerament, m’he acostumat i m’alegro de veure’ls cada matí.

He treballat en espais de coworking a Turquia, Indonèsia, Alemanya i he visitat altres a Andorra, però mai havia vist un coworking com Hive Five. – Gokhan Aydogan

4. Creus que el Principat d’Andorra és un bon lloc per emprendre o desenvolupar projectes innovadors? Per què?

Sí, hi ha cultura empresarial a Andorra. El govern, el banc i els banquers, els advocats, estan disposats a facilitar l’establiment i la creació del negoci, a crear solucions en moments difícils i a presentar el seu suport continu. Em sento còmode fent negocis i treballant a Andorra. Estic content de ser i de muntar la meva empresa a Andorra.

5. Hi ha algun suggeriment de millora que t’agradaria oferir-nos, respecte a instal·lacions, serveis…?

No puc trobar una recomanació per donar Hive Five perquè aquí hi ha coses molt bones.

6. A quin projecte t’agradaria que destinéssim els beneficis del coworking, mitjançant BOMOSA Fundació?

Als projectes que faran més ecològic i eficient el consum d’energia i el transport privat/públic a Andorra. Els projectes verds faran que les generacions actuals i futures siguin més saludables i eficients.

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER