El Dr. Daniel Garcia Paricio és especialista en cirurgià plàstica, reconstructiva i estètica. És membre de la “Societat Catalana de Cirugia Plàstica” i de la “Societat Espanyola de Cirugia Plàstica”. Autor d’articles científcs i divulgatiu. Organitzador i col·laborador en nombrosos congressos, sessions i seminaris. Col·labora professionalment amb cirugians de primera línia a nivell internacional. Al 2020 entra a formar part de l’equip mèdic de Dermandtek a Andorra i des de llavors va trobar en Hive Five l’espai per fer tranquil·lament la feina de despatx. Si veniu els caps de setmana, segurament el trobareu treballant a la sisena planta amb música clàssica i amb la companyia de les seves gosses.

Per què vas triar un coworking per treballar i com és la teva experiència de treball en un espai de coworking?

La meva experiència a Hive Five és molt bona. En el seu moment jo estava buscant un espai ampli, cèntric i tranquil on poder treballar els caps de setmana mentre no tingués el meu despatx personal. Ah! I sobretot, buscava un lloc pet-friendly, on poder portar a les meves gosses amb mi.

Què és per a tu, el més positiu de treballar al coworking de Hive Five pel que fa a ubicació, instal·lacions, serveis…?

Hi ha diferents punts que destacaria per explicar què és el que més m’agrada de Hive Five: poder anar els caps de setmana a qualsevol hora, la tranquil·litat i la lluminositat de la sisena planta són punts forts; però també per a mi era molt important portar les meves gosses amb mi i que tinguessin l’opció d’estar a la terrassa prenent l’aire mentre jo treballo escoltant música d’ambient.

Què destacaries de la relació amb la resta de Hivers?

Desgraciadament, degut a que vinc a treballar en caps de setmana, habitualment en diumenges, no coincideixo amb cap altre usuari de Hive Five per la qual cosa no tinc gaire relació amb la resta de hivers.

Creus que el Principat d’Andorra és un bon lloc per emprendre o desenvolupar projectes innovadors? Per què?

Absolutament, Andorra és un lloc ideal per emprendre. Com tots els nuclis humans petits i difícils d’accedir-hi, té l’avantatge de que moltes idees encara no s’han portat a terme per una qüestió estadística de dimensió poblacional i perquè la correcció d’aquest fet exigeix a l’emprenedor d’altres nacionalitats viure-hi in situ per a desenvolupar el projecte amb serietat. Si afegim l’alta qualitat de vida del país, l’acollida dels habitants a nous professionals i la identitat pròpia social, legislativa i fiscal, tenim un territori summament atractiu per a fer coses innovadores i desenvolupar nous projectes.

Hi ha algun suggeriment de millora que t’agradaria oferir-nos, respecte a instal·lacions, serveis…? 

No veig com millorar-ho sota la meva perspectiva de treball, ja que per a les meves necessitats encaixa perfectament.

A quin projecte t’agradaria que destinéssim els beneficis del coworking, mitjançant BOMOSA Fundació?

M’agradaria que els beneficis de Hive Five anessin en la direcció de protecció dels animals i de la natura i, en aquest sentit, la feina que fa GosSOS és excepcional. Aquesta decisió va molt en la línia de com important és per a mi portar les meves gosses aquí.

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER