Dissenyadora apassionada pel branding i el disseny de productes digitals (experiència d’usuari i disseny de pàgines web, Apps i E-commerce), Sílvia Langa ofereix els seus serveis a través de Guinda Studio, el seu propi estudi de disseny ubicat al nostre coworking d’Andorra la Vella. Amb més de 10 anys d’experiència en el sector, treballa per a empreses internacionals com H&M, IDEO, Designit o Cynergy Bank; així com Banc Sabadell, Privalia, InnoCells, Nomo Bank, Gencat, 080 Barcelona Fashion o SCPF, entre d’altres.

Al llarg de la seva carrera, ha treballat en diferents àrees del disseny com el branding, el disseny editorial i digital, la comunicació i el disseny de xarxes socials i la comunicació visual en general. També ha sigut professora en diferents universitats com l’ELISAVA-Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona Escola de Disseny o Emprèn-UPC. 

1. Com és la teva experiència de treball en un espai de coworking? 

La meva experiència a Hive Five és molt bona: es viu un ambient molt agradable. Pels que treballem en remot, la veritat és que s’agraeix molt tenir un espai on poder treballar tranquil·lament, disposar de sales de reunions per les visites de clients i compartir anècdotes amb els altres coworkers. A més a més, Hive Five és pet-friendly, pel que no puc estar més feliç de poder venir amb el meu soci caní, el Nico 🐶🤎

2. Què és per a tu, el més positiu de treballar al coworking de Hive Five?

Si hagués d’enumerar els punts que trobo més positius serien: les facilitats que l’equip de Hive Five et brinda amb tot, la bona ubicació (estàs just al centre d’Andorra la Vella), els espais de treball que tenen molta llum natural (per mi és imprescindible per fer la feina a gust), el bon ambient entre els coworkers, les activitats que es fan per a fomentar el networking i… la sisena planta amb la cafeteria! És un espai molt bonic per rebre visites o per fer un break i compartir una estona agradable amb altres coworkers. A més, té unes vistes fantàstiques!

3.  Hi ha algun suggeriment de millora que t’agradaria oferir-nos, respecte a instal·lacions, serveis…?

La veritat és que no.

4.  Què destacaries de la relació amb la resta de Hivers?

Tot i que porto relativament poc temps al coworking, puc dir que es respira un ambient molt bo. Professionalment parlant, hi ha hivers de sectors molt diferents; fet que enriqueix molt la comunitat i crea sinèrgies molt interessants. 

5.  Creus que el Principat d’Andorra és un bon lloc per emprendre o desenvolupar projectes innovadors? 

Personalment, estic encantada de viure a Andorra i emprendre el meu projecte aquí. Els nostres clients sempre han sigut majoritàriament internacionals, però aquest any tenim previst ampliar el mercat i oferir els nostres serveis a més empreses andorranes. Així que si necessiteu algun dels nostres serveis estaré encantada de compartir un cafè i explicar-vos millor el que fem a Guinda Studio! 

6.  A quin projecte nou o existent t’agradaria que destinéssim els beneficis del cowork, mitjançant BOMOSA Fundació?

Doncs ja que una de les raons principals per venir a Hive Five va ser que podia portar la meva mascota cada dia a la feina, m’agradaria que es destinessin a GosSOS, l’associació que dona resposta a la sensibilització animalista d’Andorra.

Silvia Langa Hive Five

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER