La Sandra de Miguel González ha creat i domiciliat a Hive Five S&J Andorra Consulting Group, una empresa de consultoria, auditoria i gestoria amb altres socis, amb la visió d’oferir un servei integral al client, tant pel que fa a la vida laboral com personal, creant relacions de confiança en les quals el client senti que pot comptar amb ells per a tot. Madrilenya, la seva vida personal i professional l’ha portat a Itàlia i Anglaterra abans d’aterrar a Andorra, ara fa vuit anys, sent actualment un membre més del nostre espai de coworking, on va conèixer al seu actual soci.

Com és la teva experiència de treballar en un espai de coworking?

Des de la meva època a Londres he estat molt lligada a espais de coworking. Tant és així, que fa quatre anys vaig decidir muntar, juntament amb cinc socis més, un coworking a Andorra. Tot i que ja no hi estic vinculada, aquesta decisió va refermar la meva visió i opinió positiva envers el que significa treballar en un espai de coworking com Hive Five.

Per mi, l’espai de coworking és una experiència molt enriquidora. A banda de tenir el teu propi espai, amb tot el necessari per desenvolupar la teva feina diària, és un generador de networking. Estàs en contacte amb altres empreses, persones i projectes que, en una oficina convencional, no hi podries accedir tan fàcilment.

Què és per a tu, el més positiu de treballar a Hive Five Coworking Andorra pel que fa a ubicació, instal·lacions, serveis…?

Hi ha moltes coses que valoro de treballar en Hive Five, com és la seva cèntrica ubicació, les seves instal·lacions i els seus serveis, però també, i com deia abans, estar en contacte amb part del teixit empresarial andorrà i les oportunitats professionals que això suposa.

Què destacaries de la relació amb la resta de Hivers?

Tinc molt bona relació amb els meus companys de Hive Five. Tant és així, que un d’ells, en Lluís Riba, és el meu soci a S&J Andorra Consulting Group.

Al cap i a la fi, una de les coses més importants d’un coworking és aquesta: la relació que es crea entre els coworkers. Això és el valor afegit que et proporciona treballar en un espai com aquest en comptes d’una oficina convencional.

Creus que el Principat d’Andorra és un bon lloc per emprendre o desenvolupar projectes innovadors? Per què?

Andorra és un país que pot ser un laboratori per a moltes verticals o sectors. Al ser de proporcions petites, tant pel que fa a població com a l’extensió, hi ha moltes coses que es poden desenvolupar des d’aquí.

A més, el Principat és pol d’atracció per a empreses i empresaris o empresàries, tant pels seus avantatges fiscals com per la seva qualitat de vida.

Encara falta molt per crear un teixit d’emprenedors, sobretot falta aquesta connexió entre tots. I és aquí com la figura d’un espai de coworking com Hive Five és tan important.

Hi ha algun suggeriment de millora que t’agradaria oferir-nos, respecte a instal·lacions, serveis…? 

Crec que tot l’equip de Hive Five està fent una gran feina. Per dir alguna cosa, jo intentaria fer més esdeveniments que ajudin a conèixer-nos millor entre tots. Igual que jo he trobat al meu soci a Hive Five, crec que molta més gent podria trobar projectes en els quals treballar conjuntament. Potenciar això és potenciar l’economia andorrana i el sector empresarial del país.

A quin projecte t’agradaria que destinéssim els beneficis del coworking, mitjançant BOMOSA Fundació?

Des de fa temps estic molt lligada a temes de sostenibilitat d’empreses i organitzacions. Tenir una bona Responsabilitat Social Corporativa, que es preocupi per temes com l’aigua, el medi ambient o els oceans, et dona un avantatge competitiu davant altres empreses del mateix sector.

Podria ser molt interessant, en aquest sentit, destinar part d’aquells beneficis a transformar les empreses cap a una RSC molt més sostenible. Crear el canvi des de dins, conscienciant des de la part empresarial perquè inundi tot el sistema.

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER