Salvador Solé és soci i director general d’Undatia Comunicació, Anna Caballero és la responsable de Consultoria i Borja Igual és un dels consultors sènior especialitzat en el mercat andorrà. 

Undatia Comunicació és una agència que ofereix serveis de comunicació corporativa, formació en comunicació, estratègia digital i producció de continguts. Amb seu a Barcelona, Girona, Madrid i, també, a Andorra, on tenen una taula de treball al nostre cowork. De fet, Undatia Comunicació és l’agència que ens porta la comunicació corporativa d’Univers Bomosa i, per tant, també de Hive Five. 

1. Com és la vostra experiència laboral en un espai de coworking?

Salvador: És una experiència molt bona perquè ens permet tenir un espai físic, amb totes les comoditats per poder treballar-hi a gust i de manera eficaç; sense els inconvenients de controlar la neteja, revisar les factures de les despeses, etc. 

Anna: Ens sentim com a casa perquè el fet que Hive Five i Univers Bomosa siguin clients de la nostra agència fa que, cada vegada que venim aquí per treballar per a algun dels nostres clients andorrans, ens sentim molt ben rebuts. Així que estem encantats!

2. Què és el més positiu del coworking Hive Five, en quant a ubicació, instal·lacions, serveis…?

Salvador: La ubicació és ideal, perquè està al costat de l’hotel on ens allotgem quan venim a Andorra, l’Hotel Fènix d’Escaldes-Engordany, que és també d’un dels nostres clients, Daguisa Hotels. 

Borja: A mi m’agrada molt poder treballar amb llum natural, les vistes a la muntanya i, per descomptat, la terrassa i la cafeteria de la sisena planta. És una temptació no quedar-te allà a viure-hi!

3. Hi ha algun suggeriment de millora que ens podríeu oferir, pel que fa a instal·lacions, serveis…?

Salvador: Jo milloraria poques coses i, com a experts en comunicació, seguiria treballant igual de bé en el posicionament de la marca.

Borja: Jo no canviaria gaire coses: a mi m’agrada molt Hive Five. El que sí us demano és que no toqueu res de la sisena planta, si us plau, està perfecta! 

4. Què destacaríeu en relació a la resta d’hivers?

Salvador: Que nosaltres pugem la mitjana d’edat del cowork!

Anna: Sí, totalment! Els veig molt joves, però amb molt bones idees d’emprenedoria i projectes molt interessants, eh?

Salvador: També m’agradaria poder conèixer-los millor perquè, qui sap, pot ser necessiten dels nostres serveis de comunicació! 

Borja: Haurem de protagonitzar alguna ‘networking session’ per donar-nos a conèixer.

5. Creieu que el Principat d’Andorra és un bon lloc per emprendre o desenvolupar projectes innovadors? Per què?

Salvador: Sí, ho crec. Andorra és un gran País per emprendre, gràcies a les molt bones iniciatives i a la bona gestió de les seves administracions públiques i on encara es poden fer moltes coses molt interessants. 

Borja: I més encara amb la Covid, que ha trencat moltes fronteres des del punt de vista laboral: ara és més fàcil que mai, treballar des d’Andorra per a la resta del món…

6. Per a quin projecte nou o existent us agradaria que utilitzem els beneficis del coworking, a través de la Fundació Bomosa?

Salvador: Algun projecte d’emprenedoria per ajudar a joves del Principat, startups, etc. 

Anna: I, també, en algun projecte vinculat a la sostenibilitat i amb l’Associació GosSOS… 

Borja: És molt difícil quedar-se només amb un projecte, quan Univers BOMOSA té tantes iniciatives solidàries! 

Entrevista Salvador, Anna i Borja

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER