Meritxell i Coia

Meritxell Planes és Responsable d’Administració i Vendes Andorra i, Coia Torres, Responsable de Disseny, de Rocroi Adventure, una empresa líder en activitats d’aventura outdoor al riu Pallars, a la platja de Vilanova i la Geltrú i, de neu i muntanya, a Andorra. Amb més de vint-i-cinc anys d’experiència i originaris de Llavorsí (Pallars Sobirà), creen i desenvolupen experiències emocionants per gaudir de la naturalesa de manera sostenible i segura, apropant-la a tots els públics, de la mà dels millors experts en cada àrea.Totes dues treballen des del nostre espai de cowork

1. Per què vau decidir crear l’empresa a Andorra? 

Perquè Andorra te un gran potencial amb l’entorn natural que l’envolta i és un lloc idoni per desenvolupar i dinamitzar activitats outdoor. Des de ROCROI vam apostar per crear-hi una base d’activitats de neu i muntanya a Grau Roig, per aportar les millors experiències i gaudir de la natura de manera sostenible i segura. 

2. Què és el que més us agrada de viure i treballar al Principat?

L’entorn, el tu a tu que comporta viure en un petit País i els valors que acompanyen l’esport a nivell de territori. 

3. Per què heu escollit Hive Five by BOMOSA?

Perquè és el lloc idoni per fer-hi un treball eficient i productiu , ja que l’espai és ampli, amb molta llum, hi ha un bon ambient i espais òptims de treball i reunions. Aquests són els millors ingredients per sentir-te com a casa. També és important destacar el networking que s’hi pot fer, perquè convius amb distintes persones de diferents àmbitsi això dona valor a nivell empresarial. 

4. Com creieu que podeu crear sinergies amb els altres hivers?

El dia a dia et porta a conèixer els altres companys de l’espai i pensar què poden aportar–nos ells a la nostra empresa (que segur que algun dia o altre poden aportar quelcom) i com nosaltres els podem complementar a ells. Els espais que hi ha per establir relacions i les trobades que es van organitzant són la millor manera per anar creant aquestes sinergies. 

5. Què n’espereu d’un cowork com Hive Five? 

Teixir relacions per créixer com empresa, ja sigui a través de la resta de hivers, com a través d’activitats, xerrades, trobades amb altres sectors… que es puguin organitzar des de l’espai Hive five. 

 

Coworking Andorra

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER