La Marcela Skerikova és una emprendora txeca que va arribar fa set anys a Andorra. La seva formació inicial és filologia hispànica i es va dedicar durant un temps al món de la docència, però fa uns anys va decidir canviar el seu àmbit professional. Es va formar en màrqueting i vendes a la Universitat Oberta de Catalunya i va especialitzar-se en màrqueting digital. L’any passat va decidir crear la seva pròpia empresa, MS Marketing; una consultoria en màrqueting digital, agencia de comunicació digital i de publicitat. Fa uns mesos que tira endavant el seu projecte des de Hive Five!

1. Com és la teva experiència de treball en un espai de coworking? 

És una experiència meravellosa. M’agrada molt treballar en un entorn professional i és molt diferent que fer-ho des de casa. Tenir l’oficina fora de casa t’ajuda a tenir una dinàmica de treball i estar envoltada d’altres emprenedors és una situació que t’activa i et permet estar en contacte amb altres realitats professionals.

2. Què és per a tu, el més positiu de treballar al coworking de Hive Five pel que fa a ubicació, instal·lacions, serveis…?

M’agrada molt la ubicació, al centre d’Andorra. A més, Hive Five te unes instal·lacions modernes, és un espai molt lluminós, net i tranquil. Ideal per concentrar-te i treballar a gust. Si t’has de reunir amb algun client, també és un bon lloc perquè és un entorn d’oficina professional. 

3. Què destacaries de la relació amb la resta de Hivers?

La gent és molt respectuosa i amable. És important que sigui així perquè hi comparteixes espai de treball moltes hores a la setmana. 

4. Creus que el Principat d’Andorra és un bon lloc per emprendre o desenvolupar projectes innovadors? Per què?

Sí clar. És un lloc ideal per emprendre. M’agrada el país. Hi vaig venir per amor fa set anys i des d’un punt de vista professional crec que té molt potencial. Molts dels meus clients són petits negocis del meu país, Txèquia, però a Andorra també hi tinc clients i m’agardaria ajudar a molts negocis andorrans en la implantació d’una estratègia de màrqueting digital per captar nous clients i fidelitzar els que ja tenen.

5. Hi ha algun suggeriment de millora que t’agradaria oferir-nos, respecte a instal·lacions, serveis…?

Crec que són importants i útils les xerrades amb persones expertes sobre temes d’empresa i negoci. No ho són només per la temàtica, sinó perquè són moments en què coincidim els hivers en un mateix espai i podem fer “networking”.

6. A quin projecte t’agradaria que destinessim els beneficis del coworking, mitjançant BOMOSA Fundació?

A projectes de Medi Ambient i sostenibilitat. El futur del planeta és quelcom important a tenir en compte per a nosaltres i les properes generacions. 

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER