LLUÍS RIBA CARLOS

El Lluís Riba és el propietari d’Small & Sustainable Planet Consulting S.L.U, una empresa domiciliada a HiveFive que es dedica a promoure l’ús d’envasos sostenibles, sobretot en el sector de l’alimentació i més concretament en els productes frescos. El Lluís és titulat en Direcció Comercial, Marketing i Logística per la Fundació Emi, adscrita a laFundació Bosch Gimpera i a la Universitat Ramón Llull.

1.Com és la teva experiència de treball en un espai de coworking?

M’encanta! Jo que he estat sempre al món comercial i això de conèixer gent ha estat sempre un ‘vici’. A més, poder trobar-se amb tanta iniciativa aplegada al Hive Five ho trobo molt motivant.

2.Què és per a tu, el més positiu de treballar al coworking de Hive Five pel que fa a ubicació, instal·lacions, serveis…?

És una mica tot! Compartir serveis, sense haver de fer tota la inversió que suposa el muntatge d’un despatx, oficina, etc. Cert és que ara tot és més fàcil amb la tecnologia i pots treballar des de casa, però vulguis o no, tenir el lloc de feina al mig d’Andorra, amb accés a peu a tots el serveis (bancs, estaments oficials , etc.) i, al cap d’una estona, poder prendre’t un cafè amb un client mirant a la muntanya, a la terrassa de la sisena planta, no té preu. 

3.Què destacaries de la relació amb la resta de Hivers?

Molt amena. Jo, a la que veig a algú nou, em presento de seguida i dic a què me dedico. A mi m’agrada molt conèixer altres persones i altres mons. Soc molt curiós i sempre penso que puc aprendre alguna cosa de tothom i adaptar-la a la meva feina.

4.Creus que el Principat d’Andorra és un bon lloc per emprendre o desenvolupar projectes innovadors? Per què?

Crec que en certes professions més o menys lliberals com la meva, podem fer la feina a qualsevol lloc. Però si algun organisme ens ajuda d’una manera o una altra, tot ho fa més atractiu. Això és el que estic veient que es fa a Andorra, que prioritzen activitats relacionades amb el medi ambient, noves tecnologies, recerca, etc. i cap aquí crec que va el futur.

5.A quin projecte nou o existent t’agradaria que destinéssim els beneficis del cowork, mitjançant la Fundació Bomosa?

Ajudeu en educació, formació, capacitació… Crec que, si més no, en l’entorn que conec jo, és quelcom que trobo a faltar. Segur que hi ha gent amb talent que, per manca de recursos, no accedeix a educació superior o universitària. Ajudem-los!

Lluis Riba

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER