Entrevista Lisa Cruz

Us presentem la tercera hiver, que és communication officer a l’Organització de les Nacions Unides (UNESCO) per a l’Educació, la Ciència i la Cultura, que tracta d’establir la pau mitjançant la cooperació internacional en aquestes matèries. Per què has decidit domiciliar la teva empresa a Andorra?

1.    Per què has decidit domiciliar la teva empresa a Andorra?

He decidit tornar a Andorra, perquè la qualitat de vida durant aquesta pandèmia era molt superior a la que tenia a Londres.

2.    Personalment, què és el que més t’agrada de viure al Principat?

Andorra és un país de mil meravelles, que ofereix una qualitat de vida que no es pot trobar enlloc. La seva oferta gastronòmica és fabulosa i té tots els serveis que es poden trobar a una ciutat mundial com poden ser Barcelona o Londres, però sense perdre aquest sentiment de viure en un poble on tothom es coneix. La connexió d’Andorra amb la naturalesa i la preservació del medi ambient són d’altres raons per apreciar-n’hi la vida que tinc aquí.

3.    Per què has escollit Hive Five byBomosa?

Volia un espai de treball fora de casa que em permeti anar-hi a qualsevol hora del dia, on trobar uns companys com pots tenir quan vas a treballar a una oficina tradicional. He escollit Hive Five perquè ofereix tot això, però també té una dimensió sostenible i caritativa, ja que tots els procediments del coworking van a la Fundació Bomosa i tots els materials i serveis de l’espai estan pensats per ser ecològics. Aquest sistema m’ha semblat idoni! També he de dir que les instal·lacions són absolutament increïbles, amb diferent espais de treball, una terrassa a la 6a planta que ofereix una vistes sensacionals i amb un ambient molt interesant!  

4.    De quina manera creus que pots crear sinèrgies amb altres hivers, des del punt de vista professional?

M’agradaria poder intercanviar amb els altres hivers, ajudant-nos mútuament, creant workshops de les nostres àrees d’especialització respectives per ensenyar-nos noves competències i habilitats.

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER