Lidia Miralles

Us presentem a la Lidia Miralles, una de les coworkers que forma part de la fam铆lia de #HiveFive 馃枑馃徑

馃實Treballa com a t猫nica mediambiental a #BMSConsultoriaEstrategica , buscant solucions per fer del nostre entorn un lloc m茅s sostenible

A continuaci贸 trobar脿s la seva entrevista 馃憞

1. 聽 聽Com 茅s la teva experi猫ncia de treball en un espai de coworking?

Molt positiva, ara seria dif铆cil tornar a un despatx tancat on cadasc煤 est脿 en el seu lloc de treball sense establir cap mena de network. Treballar en el cowork suposa un plus de motivaci贸 per venir a treballar de bon humor i sentir-se c貌mode tota la jornada.

2. 聽 聽Qu猫 茅s per a tu, el m茅s positiu de treballar al coworking de Hive Five en quant a ubicaci贸, instal路lacions, serveis…?

Est脿 clar que el cowork es troba situat a una zona privilegiada d鈥橝ndorra, que acaba de perfeccionar el que suposa treballar al cowork; el m茅s important des del meu punt de vista, 茅s la riquesa que s鈥檕bt茅 d鈥檃quest ambient jove i emprenedor i amb ganes de con猫ixer gent nova i la seva diversitat de professions. A part, que les instal路lacions afavoreixen el conjunt ja que es tracta d鈥檜n espai obert il路luminat i ajuda a mantenir la ment 鈥渄espejada鈥.

3. 聽 聽Hi ha algun suggeriment de millora que t鈥檃gradaria oferir-nos, en quant a instal路lacions, serveis…?

Events grupals o altres activitats per afavorir el networking amb altres plantes (quan es pugui)

4. 聽 聽Qu猫 destacaries de la relaci贸 amb la resta de Hivers?

Mai havia treballat en un cowork i per tant, tampoc en networking i realment 茅s un canvi positiu, molt enriquidor saber les professions dels demes i que t鈥檈xpliquin les seves activitats, 茅s una forma d鈥檈xpandir la ment i les possibilitats. A m茅s, al ser un equip jove amb esperit emprenedor i amb ganes de fer contactes i activitats de tota mena dona gust treballar aix铆 i m茅s en temps de Covid que 茅s necessari el recolzament de gent i encara m茅s pels que som de fora.

5. 聽 聽Creus que el Principat d鈥橝ndorra 茅s un bon lloc per emprendre o desenvolupar projectes innovadors? Per qu猫?

El Principat brinda moltes oportunitats per a la gent jove emprenedora i amb ganes de cr茅ixer. Aqu铆 茅s m茅s 聽f脿cil poder destacar o destacar un bon projecte degut a les dimensions del Pa铆s tant geogr脿ficament com en nombre d鈥檋abitants.

6. 聽 聽A quin projecte nou o existent t鈥檃gradaria que destin茅ssim els beneficis del cowork, mitjan莽ant la Fundaci贸 Bomosa?

Sense cap mena de dubte seria un tema ambiental. No nom茅s per a la meva professi贸 sin贸 que crec que el principal b茅 d鈥橝ndorra que 茅s la muntanya, ha de ser conservat per sobre de tot. Em decantaria per un tema de plantaci贸 d鈥檃rbres o protecci贸 dels boscos que poden ser malmesos pel creixement exponencial d鈥橝ndorra.

Entrevista a Lidia

Tens m茅s preguntes o est脿s preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de con猫ixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscr铆bete a nuestra NEWSLETTER