Eduard González Massot és fundador i director de Leslleis.com, un lloc web on es manté al dia una base de dades amb la legislació del Principat, incloent lleis, reglaments, tractats internacionals, comunicats tècnics, consultes tributàries, etc. Treballa colze a colze amb la Sara Simoes, estudiant de dret a la UA.

Constantment, van refonent i actualitzant les modificacions d’aquesta legislació per disposar sempre d’una versió al dia i ofereixen un motor de cerques que separa els resultats segons la seva vigència i rellevància, fitxes de situació de cada llei i molts texts legals antics, anteriors a l’aparició del BOPA, però que en molts casos encara són vigents i necessaris per a l’activitat dels professionals del sector. 

1 – Quan vau crear l’empresa i per què vau decidir crear-la a Andorra?

L’empresa es va crear el 2012 i, quasi un any després, es va obrir el web al públic amb 400 documents i més de 70 texts refosos inicialment (actualment, ja són 6.000 documents i 300 refosos). En aquells moments, no hi havia a Andorra cap servei similar, on trobar la legislació actualitzada, i va coincidir amb la posada en marxa del nou marc fiscal de País i totes les modificacions legislatives que això comportava. Amb el temps, ens hem convertit en l’eina de referència per a la consulta de la legislació vigent, tant en l’àmbit públic (administració de justícia, Govern, Comuns), com en l’àmbit privat (advocats, consultories o grans empreses).

2 – Per què heu escollit Hive Five by BOMOSA?

Hive Five ens ofereix una situació ideal per rebre visites, tant per la ubicació, com per les instal·lacions i les sales de reunió disponibles; així com un ambient agradable i una companyia en el dia a dia que ens venia molt de gust, després de 2 anys de teletreball.

A més, l’organització és molt flexible i ens ha permès ampliar l’equip amb la incorporació darrerament de la Sara de forma molt senzilla.

I la cafeteria de la sisena planta és 😍😍! 

3 – Com creieu que podeu crear sinergies amb els altres hivers?

No soc advocat, però si necessiten alguna llei…

4 – Què n’espereu d’un cowork com Hive Five?

Esperem un ambient de treball enriquidor i estimulant, però alhora lliure de les preocupacions de tenir una oficina pròpia. No haver d’estar pendent de serveis, subministraments o altres incidències permet centrar-te en la teva activitat i millorar en eficiència.

Hem trobat unes instal·lacions modernes i funcionals i els serveis (wifi, impressores, neteja, sales de reunions) funcionen a la perfecció fins al punt que ni te n’adones (però qui ha tingut una oficina pròpia abans sap la feina que donen).

Entrevista Eduard i Sara

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER