Arnaud i Valentin

Arnaud Prunet és el creador de LCR Agency i el Valentin Peter, és “the artist” d’aquesta agència de consultoria i creativitat especialitzada en la millora i promoció del desenvolupament sostenible. Ambdós treballen en aquest projecte a Hive Five.

1. Per què vau decidir domiciliar l’empresa a Andorra? 

LRC Agency porta gairebé quatre anys a Andorra. L’elecció del Principat és per l’entorn de vida i per la creixent voluntat del país d’anar en la direcció correcta en termes de desenvolupament sostenible.

2. Què és el que més us agrada de viure i treballar al Principat?

La natura! Ens apassiona la muntanya i aquí podem treballar a nivell internacional en un entorn que encaixa plenament amb la nostra identitat. LRC Agency és una veritable aventura i a Andorra tenim la possibilitat de viure aventures cada dia! 

3. Per què heu escollit Hive Five by BOMOSA?

Hive Five ens dona l’oportunitat de tenir un entorn agradable i amb bon ambient per treballar. També ens ofereix una veritable flexibilitat en les opcions d’oficina, cosa essencial per a una empresa jove i dinàmica com és LRC Agency. Sempre estem en moviment i quan volem assentar-nos és bo tenir un campament base com Hive Five.

4. Com creieu que podeu crear sinergies amb els altres hivers?

Som súper creatius i sempre amb la voluntat d’ajudar i moure el món en la direcció correcta: La del desenvolupament sostenible. El posicionament de Hive Five està en perfecta consonància amb el nostre ADN. 

5. Què n’espereu d’un cowork com Hive Five? 

Hive Five pot ser un espai de creativitat que ajudi als empresaris a revisar i repensar el model econòmic i, també, a ser més sostenibles i creatius. Un coworking és molt més que una oficina on instal·lar l’ordinador. És un espai d’innovació que impulsa i inspira als companys de treball. 

Arnaud i Valentin

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER