L’Albert Hernández i el Jordi Yll són l’ànima de Summit Advisory Group, una assessoria empresarial, que té com a principal objectiu donar suport als seus clients, oferint-los solucions integrals d’assessoria i consultoria en l’àmbit administratiu, fiscal, laboral i comptable. Com ells mateixos expliquen: ‘els brinden seguretat i confiança en la seva presa de decisions particulars, o bé empresarials, mitjançant l’elaboració de solucions adaptades a cada una de les seves casuístiques i, tot això, sempre actuant amb un alt grau de compromís i en benefici del client, al qual representem d’una manera ètica i responsable’.

1.     Per què vàreu decidir crear l’empresa a Andorra?

Tots dos hem viscut força anys al Principat, treballant en entitats financeres; de manera que coneixíem molt bé el País. Considerem que disposa dels ingredients ideals per poder iniciar un projecte empresarial: seguretat, marc fiscal, suport als emprenedors, localització geogràfica, creixement, etc. Sense oblidar, la gran qualitat de vida que tens com a ciutadà: és un luxe poder viure i treballar tan a prop de les muntanyes.

2.     Que és el que més us agrada de viure i treballar al Principat?

El seu entorn! Som uns amants dels esports de muntanya, així que valorem molt poder sortir de treballar i practicar-los amb facilitat: tenir al costat els dominis esquiables a l’hivern no té preu! A Andorra, tens la majoria dels avantatges i serveis d’una gran ciutat, però amb la diferència que, en un moment, pots desconnectar, anant a la muntanya i fent una excursió completament sol.

3.     Per què heu escollit Hive Five by BOMOSA?

Vàrem valorar diversos espais per ubicar el despatx de l’empresa i, al conèixer Hive Five, vam arribar a la conclusió que era l’idoni. Complia totes les expectatives que ens havíem marcat: ubicació cèntrica, entorn agradable, possibilitat de generar sinergies, networking i, sobretot, el tracte proper dels seus responsables.

4.     Com creieu que podeu crear sinergies amb els altres hivers?

A part del segment d’assessorament, també oferim els serveis propis d’una gestoria, així que estem encantats de poder ajudar als altres hivers en aquests aspectes: creació de societats, comptabilitats empresarials, tràmits administratius, gestions tributàries, plans de negoci, etc. Hem pogut veure que hi ha empreses de diversos sectors i que també ens poden servir per donar-nos suport alhora de continuar el nostre creixement.

5.     Què n’espereu d’un cowork com Hive Five?

Un cowork és un espai que va més enllà d’una simple oficina: és un lloc que reforça la idea que estar envoltat d’altres emprenedors, t’ajuda a créixer i desenvolupar el teu negoci d’una manera més eficient. Mitjançant les relacions que neixen dins un cowork, pots nodrir-te dels coneixements dels companys, ja sigui en les xerrades o en les activitats que s’hi organitzen.

Albert i Jordi

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER