Coworking Andorra

PAUL-ALEXANDRE NICOLAS

El CEO de Moanin Consulting–Moanin Gallery, va crear aquesta galeria d’art online ja fa quatre anys, per oferir serveis d’Art Advisory i gestió de projectes relacionats amb l’art, tant per a institucions públiques com privades del Principat d’Andorra i de l’estranger.

Recentment, han desenvolupat una nova activitat amb Moanin Consulting. Es tracta d’un servei de gestoria per a estrangers que volen instal·lar-se a Andorra. Ells s’ocupen bàsicament de tot: Des de la gestió administrativa per obtenir la residència, la recerca de vivendes, fins a la gestió del patrimoni.

1.Com és la teva experiència de treball en l’espai coworking Hive Five?

Molt bona: L’espai compleix amb totes les nostres necessitats.

2.Què és per a tu, el més positiu de treballar al coworking de Hive Five pel que fa a ubicació, instal·lacions, serveis…?

La ubicació és ideal, perquè està en ple centre de la capital, la qual cosa facilita l’accés als clients que rebem. L’equip del coworking és top i ens han fet sentir des de l’inici com a casa. I les instal·lacions s’adapten perfectament a les nostres necessitats. Per exemple, les sales de reunions són grans i amb el material adaptat per oferir els nostres serveis.

3. Hi ha algun suggeriment de millora que t’agradaria oferir-nos, respecte a instal·lacions, serveis…?

Ara parla el galerista (haha), però és podria afegir més art a les parets o pintar els murs ;)

4.Què destacaries de la relació amb la resta de Hivers?

La relació és molt bona! Hi ha molts hivers que desenvolupen activitats que a vegades poden ser complementàries a les nostres com, per exemple, advocats. I nosaltres alhora també podem ser útils. L’altra dia, per exemple, un hiver em va portar una obra d’art d’un artista reconegut per avaluar-la.

5. Creus que el Principat d’Andorra és un bon lloc per emprendre o desenvolupar projectes innovadors? Per què?

No tinc cap mena de dubte que Andorra és un lloc idoni per emprendre. Primer, perquè estem situats al centre d’Europa. Segon, perquè tenim una qualitat de vida que molts països europeus ens envegen. I, tercer, perquè la fiscalia és una de les mes interessants del Vell Continent i això fa també que molts empresaris es decideixen a venir a viure i a desenvolupar els seus projectes aquí.

6. A quin projecte nou o existent t’agradaria que destinéssim els beneficis del cowork, mitjançant la Fundació Bomosa?

Bona pregunta! Crec que la cultura s’ha tornat un bé molt valuós per a la gent, sobretot, en el context de pandèmia. Hi ha molts bons projectes relacionats amb l’art, per exemple, que tenen beneficis positius en la salut de les persones. Nosaltres tenim moltes idees i seria per a mi un plaer estudiar-les amb BOMOSA Fundació!

www.moaninconsulting.com

Coworking Andorra

Tens més preguntes o estàs preparat per unir-te a nosaltres?

No dubtis a contactar-nos avui mateix! Estem desitjosos de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir les teves metes.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER