L’espai de coworking Hive Five by Bomosa ha aconseguit un nou acord de col·laboració per oferir avantatges amb els seus hivers. En aquest cas es tracta de Caldea, el centre termal més important del sud d’Europa ubicat a Escaldes-Engordany.

Aquest acord suposa una sèrie de beneficis que permet als usuaris i usuàries de l’espai de coworking poder gaudir tant dels serveis de fitness i benestar del Club Caldea com de les instal·lacions termolúdiques a preus reduïts en tots dos casos. Pel que fa al Club Caldea, els hivers que vulguin donar-se d’alta tenen accés a un preu especial tant en la matrícula inicial com en la quota individual mensual, amb descomptes que poden arribar fins al 60%.

En relació amb el centre termal, l’entorn proper dels usuaris i usuàries de Hive Five es podran beneficiar dels avantatges, ja que amb l’acord signat amb Caldea els hivers obtindran entrades reduïdes, fins a un 50% de descompte, per a ells o elles mateixes i quatre persones més. Aquesta promoció no només serviran per a les entrades al Termolúdic o l’Inúu, sinó també per als tractaments disponibles.

Per tramitar aquest profit al centre termal, les persones interessades hauran de fer servir uns codis que s’han fet arribar internament en el moment de fer la compra a través del web de Caldea. En el cas del Club Caldea, els hivers que ja siguin membres podran reclamar el seu nou preu especial, mentre que aquells que vulguin gaudir dels serveis de fitness han de posar-se en contacte amb el personal de Hive Five per fer els tràmits pertinents.

Més acords avantatjosos per als nostres hivers

Aquest no és l’únic acord que Hive Five disposa amb empreses. Des de l’espai de coworking s’han signat convenis de col·laboració amb l’empresa d’activitats turístiques Rocroi Adventure, amb Vallnord-Pal ArinsalAtticoCarnet Jove Andorra, el NIU d’Andorra Telecom, i més recentment amb Cowocat Rural.

coworking-andorra

Vols contactar amb nossaltres?

Des de Hive Five estem compromesos amb el desenvolupament i el foment de l’emprenedoria a Andorra. Si ets un jove emprenedor que busca un espai per llançar o fer créixer el teu negoci, t’animem a unir-te a la nostra vibrant comunitat de coworking.

Suscríbete a nuestra NEWSLETTER