Benefit Hive Five Coworking Andorra

Hive Five Coworking Andorra Coworquing Andorra ha firmat un nou acord de col·la boració amb Andbus que ofereix un nou avantatge als hivers i que s’afegeix al llistat de benefits que s’ofereix als usuaris.

Aquest acord està vinculat al nou sistema de subscripció de la companyia de transport de viatgers, i suposa que els usuaris obtindràn un 20% de descompte sobre el preu de 90€ anuals que costa la tarifa Andbus Prime. Per a obtenir aquest preu especial, els hivers només necessitaran un codi personal que se’ls facilitará des de Hive Five.

Aquest avantatge es dirigeix a totes aquelles persones que vitagen habitualment a Barcelona, Lleida o Tolosa de Llenguadoc. Amb la suscripció amb descompte obtindran millors preus per als seus desplaçaments a aquest tres destins. A més, Andbus Prime inclou altres beneficis com la gratuïtat dels busos comunals de Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella, la Massana i Ordino, així com descomptes en diferents empreses del Principat d’Andorra.

Un nou acord que se suma als avantatges existents per als hivers

Aquesta no és l’únic acord que Hive Five disposa amb altres empreses. Des del nostre espai de coworking s’han firmat convenis de col·laboració amb altres coworkings de fora d’Andorra com Attico i Cowocat Rural, amb el centre termal de Caldea, amb Grandvalira Resorts, Rocroi Adventure, Carnet Jove Andorra o l’emrpesa d’alimentació ecològica, BIOBIO.

Si vols més informació sobre els benefits de ser hiver, pregunta’ns.