Hive Five Coworking Andorra participa en la 31a edició de la campanya de recollida de joguines a favor de Càritas Andorrana impulsada per Ràdio Televisió d’Andorra com a punt de recollida de les joguines que, després, es repartiran entre les famílies que més ho necessiten.

La campanya solidària, “Entre tots fem Nadal”, que comença aquest dilluns 11 de desembre fins dimarts 2 de gener, va nèixer amb l’objectiu que tots els infants del país rebin una joguina durant les festes de Nadal. Les joguines han de ser noves, no sexistes i no bèl·liques, i s’han de portar sense embolicar. També s’accepten ninots de peluix nous o fets servir, però que estiguin en bon estat.

Enguany, Hive Five Coworking Andorra serà un dels més de 30 punts col·aboradors on es recolliran joguines per la campanya i s’habilitarà un punt a la recepció del coworking. Per altra banda, també està prevista una pluja de peluixos durant el partit de bàsquet entre el Morabanc Andorra i el Dreamland Gran Canaria del dia 22 de desembre, així com una cursa popular “la Llufa” del dia 29 de desembre, que donarà una joguina per cada inscripció.